• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Juureslasagne

4-6 annosta

Juureslasagne

Tämä mehevä juureslasagne on niin hyvää, että tätä kannattaa valmistaa kerralla reilu annos. Kauniin värinen lasagne maistuu sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.

2 porkkanaa
1 iso palsternakka
pala juuriselleriä
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
200 g herkkusieniä
2-3 rkl rypsiöljyä
Lisäksi:
1 l Bonne Punajuurisosetta 100%
2 kasvisliemikuutiota
250 g sulatejuustoa
200 g juustoraastetta
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl kuivattua rosmariinia tai rakuunaa
6 lasagnelevyä

  1. Kuori porkkanat, palsternakka, juuriselleri, sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkana, palsternakka ja juuriselleri ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi.
  2. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki.
  3. Lisää joukkoon Bonne Punajuurisose, murennetut kasvisliemikuutiot ja sulatejuusto. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla tai rakuunalla. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
  4. Tarkista maku. Lisää joukkoon juustoraaste ja kiehauta.
  5. Jaa kastike reunalliseen uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa.
  6. Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Anna ruoan vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: