Tämä pääsiäiseenkin sopiva jälkiruoka on helppo valmistaa ja se herättää ihastunutta huokailua ruokapöydässä. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä. Bonne Mangosose on sataprosenttista mangososetta ilman lisättyä sokeria. Se maistuu herkulliselta sellaisenaan ja maustaa upeaksi erilaiset jälkiruoat ja leivonnaiset.
5 dl vispikermaa
1 prk (n. 300 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
1 tl vaniljasokeria
5 dl Bonne Mangososetta 100 %
24 kpl savoiardikeksejä
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.