• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Vadelmakakku

Vadelmakakku

Valmista kaakao-santaikina omalla reseptilläsi. Kaulaa se n.2 mm vahvuiseksi. Leikkaa siitä 20 cm
kakkurenkaalla kaksi pohjaa ja paista ne.

Vinkki! Paista pohjat kahden reikäpellin sekä kahden silikoonimaton välissä. Näin
saat lopputuloksesta tasaisen ja kauttaaltaan kypsyneen lopputuloksen.

Pohja 2: (ohjeesta tulee pellillinen)
340 g tumma suklaa
220 g voi
330 g sokeri
230 g kananmuna
100 g vehnäjauho
45 g kaakaojauhe
6 g leivinjauhe
6 g vaniljasokeri
130 g kermaviili

  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  2. Sulata suklaa ja voi, ja lisää ne kermaviilin joukkoon. Sekoita.
  3. Sekoita suklaamassa kananmunasokerin joukkoon varovasti.
  4. Siivilöi ja sekoita käsin joukkoon vielä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  5. Levitä leivinpaperitettuun peltipannuun. Paista 200° n.10 min.
  6. Leikkaa piilopohjat (n.14 cm)

Vadelmamousse: (2x 10 hlö kakku)
600 g Bonne Vadelmasose
100 g sitruunamehu
154 g sokeri
280 g kerma
28 g liivate

  1. Kuumenna puolet vadelmasoseesta, sitruunamehu ja sokeri kattilassa höyryäväksi.
  2. Sekoita joukkoon liotetut liivatteet.
  3. Ota kattila levyltä ja kaada loput soseesta joukkoon. jäähdytä.
  4. Kääntele vadelmasosemassan joukkoon löysä moussekerma ja annostele kahteen n. 16 cm kalvotettuihin renkaisiin.

Ganache: (2x10hlö kakku)
200 g kerma
240 g tumma suklaa
20 g voi

  1. Kuumenna kerma kiehuvaksi ja kaada suklaan päälle.
  2. Anna pehmetä hetki ja kääntele sileäksi.
  3. Sekoita joukkoon vielä huoneenlämpöinen voi.

Vinkki:
”Liimaa” kaakaokeksi vadelmamarmeladilla kakkupahviin. Pursota vadelmamarmeladia
kaakaokeksin päälle. Kuorruta jäädytetty kakku suklaaganachella ja siirrä kakku sen jälkeen
keskelle kaakaokeksiä. Kiinnitä tuoreet koristevadelmat marmeladin avulla kakun reunoille.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: