• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Kurpitsafocaccia

Kurpitsafocaccia

    370 g Bonne Premium Kurpitsasosetta

    3 ml muskottipähkinää
    1 tl vaahterasiirappia
    5 tl suolaa
    10 g tuorehiivaa
    450 g hiivaleipäjauhoja
    240 g vettä
    25 g oliiviöljyä

    Pinnalle öljyä, vettä, sormisuolaa, kurpitsansiemeniä ja aurinkokuivattua tomaattia.

  1. Lisää hiiva kurpitsasoseen ja veden joukkoon. Lisää kaikki kuivat aineet ja siirappi, vaivaa 5 min.
  2. Lisää oliiviöljy ja vaivaa 10 min.
  3. Lopuksi lisää suola ja vaivaa taikinaa vielä 5 min. Taikinan sitko tällöin rikkoutuu, taikinan tulisi olla hieman löysää ja tarttua pataan.
  4. Öljyä suurehko astia ja lisää taikina sinne. Anna kohota jääkaapissa yön yli.
  5. Anna kylmän taikinan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen muotoilua.
  6. Kaada taikina öljytylle alustalle ja leikkaa halutun kokoisia paloja.
  7. Aseta palat leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota lämpimässä paikassa noin tunnin ajan.
  8. Esilämmitä uuni 230 asteeseen.
  9. Kun taikina on kohonnut, painele sitä sormilla, niin että siinä näkyy koloja.
  10. Valmista öljy-vesi-suolaseos ja sivele se palojen päälle. Tässä vaiheessa voit lisätä haluttuja päällisiä, esimerkiksi kurpitsansiemeniä ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
  11. Paista noin 25 min, lisää paiston jälkeen sormisuolaa päälle.
 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: