• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Vegaaniset kurpitsadonitsit

Vegaaniset kurpitsadonitsit

500 g Bonne Premium Kurpitsasosetta
50 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
2 ml muskottipähkinää
1 tl kanelia
14 dl vehnäjauhoja
¾ dl rypsiöljyä

  1. Murenna hiiva kättä hieman lämpimämpään kurpitsasoseeseen.
  2. Sekoita joukkoon loput aineksista, rypsiöljy viimeisenä.
  3. Lämmitä öljy uppopaistamista varten noin 175–185 asteeseen.
  4. Paista donitsit erissä ja jos haluat sokeroida niin tee se heti paiston jälkeen.
  5. Voit valmistaa niihin kuorrutteen esimerkiksi pomadasta tai tomusokeria ja vettä yhdistämällä.

Vinkki: voit lisätä kuorrutteeseen lakritsijauhetta tai muuta makua antavia aineita haluttaessa.

 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: