10 annosta
Mango-Pavlova on tyylikäs tarjottava, jota voit muuntaa luontevasti vuodenaikojen mukaan eri makuiseksi käyttämällä erilaisia Bonnen marja- ja hedelmäsoseita.
4 munanvalkuaista
2 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl maizenaa
1 tl viinietikkaa
Täyte:
2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2-3 dl Bonne Mangososetta
Koristeeksi:
muutama kumkvatti
2 dl vihreitä viinirypäleitä
2 kiivihedelmää
Vaahdota munan valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan vatkaten. Vatkaa lopuksi joukkoon maizena ja viinietikka. Lusikoi seos ilmavaksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 125 asteisessa uunissa 1 tunti 15 minuuttia, tai kunnes marenki on kauttaaltaan rapea ja kevyt. Jäähdytä.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja mangososeella. Tarkista maku. Levitä seos ilmavasti Pavlovan päälle ja koristele hedelmillä.
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.