8 annosta
Perinteisen rahkapiiraan voit tuunata helposti eri sesonkeihin sopivaksi käyttämällä erimakuisia Bonnen marja- ja hedelmäsoseita maustamiseen.
Pohja:
150 g voita tai margariinia
1 dl ruokokidesokeria tai taloussokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
200 g maitorahkaa
0,5 dl kookoshiutaleita
2 dl Bonne Banaanisosetta
0,5-0,75 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
Pinnalle:
n. 2 dl Bonne Mangososetta
1 passiohedelmän siemenet
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina halkaisijaltaan 24 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 225 asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada esipaistetulle piiraspohjalle. Jatka kypsennystä 200 asteessa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on kiinteä. Jäähdytä.
Tarjoa seuraksi mangososetta. Koristele annokset passiohedelmän siemenillä.
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.