Pellillinen
Pohja: (ohjeesta tulee pellillinen)
340 g tumma suklaa
220 g voi
330 g sokeri
230 g kananmuna
100 g vehnäjauho
45 g kaakaojauhe
6 g leivinjauhe
6 g vaniljasokeri
130 g kermaviili
Aprikoosimousse:
280 g tuorejuusto
160 g sokeri
160 g Bonne Aprikoosisose
280 g kerma
10 g sitruuna
20 g liivate
-värjää halutessasi
Suklaamousse:
185 g valkuainen
185 g sokeri
16 g liivate
192 g 54% suklaa
375 g kerma
30 g cointreau
Kuorrutus:
(esim. valmis tumma rasvakuorrute tai öljy + ”non-temp suklaa”)
Kakun kasaaminen:
Kakku pohjataan säädettävään, pellin kokoiseen, kehykseen. Aseta pohjalle ensin pellin kokoinen
browniepohja. Pursota sen jälkeen aprikoosihilloa ristikkomaisesti brownien päälle. Valmista sen
jälkeen toinen musseista ja levitä se pohjan päälle, hyydytä. Valmista sen jälkeen toinen mousse ja
kaada se hyydytetyn moussen päälle. Pakasta.
Kakku toimii levykakkuna TAI voit leikata sen esim. 17 x 17 cm kakuksi TAI sitten voit leikata sen
leivoksiksi.
Kuorruta lopuksi ja ”liimaa” kakku aprikoosihillolla kakkupahviin.
Jos et löytänyt reseptivalikoimastamme itsellesi sopivaa reseptiä, otamme mieluusti toiveita vastaan. Lähetä meille reseptitoiveesi täällä »