Resepti: Halloumia mango-ananaskastikkeessa

Resepti: Halloumia mango-ananaskastikkeessa

Arvostelu


5 arvostelua. Keskiarvo 3.60/5

Annoskoko

2-4 annosta

Valmistusaika

10 min

Työaika

10 min

Avainsanat

Main dishes, Vegetable dishes, Fruit purée, Halloumi, Quick dishes

Jaa resepti

Valmista ihanan mausteista halloumia mango-ananaskastikkeessa ja tarjoa muun ruoan lisänä tai sellaisenaan vaikka riisin kanssa. Kastikkeen pohjana on käytetty Bonnen mango-ananas-minttu sosetta, joka sopii niin makeiden leivonnaisten kuin suolaisten ruokien valmistukseen.

Ainekset

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ mieto chili
400 g halloumia
3 rkl oliiviöljyä
4 dl Bonne Mango-ananas-minttu sosetta
ripaus suolaa

Pinnalle:
½ ruukkua korianteria, minttua tai Thai-basilikaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Hienonna chili.
Paloittele halloumi kuutioiksi.
Kuumenna osa oliiviöljystä pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili.
Kääntele hetki pannulla.
Lisää mango-ananas-minttu sose ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutamia minuutteja. Mausta suolalla.
Kuumenna loppu oliiviöljystä ja paista halloumikuutiot käännellen.
Laita ne kastikkeen joukkoon ja kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoreita hienonnettuja yrttejä. 

Reseptihaku

Hae tuotteen tai raaka-aineen mukaan.

 

Reseptit ammattilaisille »

 

Etkö löytänyt haluamaasi reseptiä?

Jos et löytänyt reseptivalikoimastamme itsellesi sopivaa reseptiä, otamme mieluusti toiveita vastaan. Lähetä meille reseptitoiveesi täällä »