2-4 annosta
10 min
10 min
Main dishes, Vegetable dishes, Fruit purée, Halloumi, Quick dishes
Valmista ihanan mausteista halloumia mango-ananaskastikkeessa ja tarjoa muun ruoan lisänä tai sellaisenaan vaikka riisin kanssa. Kastikkeen pohjana on käytetty Bonnen mango-ananas-minttu sosetta, joka sopii niin makeiden leivonnaisten kuin suolaisten ruokien valmistukseen.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ mieto chili
400 g halloumia
3 rkl oliiviöljyä
4 dl Bonne Mango-ananas-minttu sosetta
ripaus suolaa
Pinnalle:
½ ruukkua korianteria, minttua tai Thai-basilikaa
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Hienonna chili.
Paloittele halloumi kuutioiksi.
Kuumenna osa oliiviöljystä pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili.
Kääntele hetki pannulla.
Lisää mango-ananas-minttu sose ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutamia minuutteja. Mausta suolalla.
Kuumenna loppu oliiviöljystä ja paista halloumikuutiot käännellen.
Laita ne kastikkeen joukkoon ja kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoreita hienonnettuja yrttejä.
Jos et löytänyt reseptivalikoimastamme itsellesi sopivaa reseptiä, otamme mieluusti toiveita vastaan. Lähetä meille reseptitoiveesi täällä »