• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Usein kysyttyä

Ovatko Bonne-soseet pastöroituja?
Kyllä, Bonnella soseet pastöroidaan nopeasti korkeassa lämpötilassa  (+95-97 C:ssa 20-30 s ) ja pakataan aseptiseen pakkaukseen.

Voiko Bonne hedelmä- ja marjasoseita antaa vauvalle?
Valmistamamme Moomin välipalasoseet täyttävät kaikki elintarvikelainsäädännön asettamat kriteerit lastenruoille ja niitä voi vapaasti antaa vauvoille 8 kk iästä alkaen. Muita tuotteitamme emme voi markkinoida lastenruokana,koska teollisesti valmistettu lastenruoka on aina erityiselintarvike, jota säätelevät hyvin tiukat rajoitukset. Kaikki tuotteemme kuitenkin täyttävät EU lainsäädännön vaatimukset koskien elintarvikkeiden raskasmetalli– kasvinsuojeluaineiden jäämien enimmäismääriä.Hedelmä- ja marjasoseemme sisältävät pelkästään hedelmää ja marjaa ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Mistä löydän Bonne soseet vähittäiskaupassa?
Hedelmä- ja marjasoseet löytyvät kaupassa tavallisesti hillo- tai hedelmäsäilykkeet -hyllystä. S-ryhmän kauppoista soseemme löytyvät samasta hyllyvälistä kuin hedelmäsäilykkeet.  Juuressoseet saattavat löytyä myös vihannessäilykehyllystä.

Mistä löydän Bonne Mustikkamehun kaupassa?
Bonne Premium Mustikkamehu löytyy kaupassa ns. lämpimästä myytävistä mehuista. Kannattaa kysyä kaupan henkilökunnalta ellei tuotetta löydä. Myös muut Bonnen mehut löydät kauppojen "lämpimästä" mehuhyllystä.

Voiko Bonne-soseita pakastaa?
Bonne marja- ja hedelmäsoseita voi hyvin pakastaa. Niitä voi esim. pakastaa jääpalarasiaan, jos haluaa soseita käyttää pieninä annoksina.

Mikä on Bonne tuotteiden alkuperämaa?
Bonne Juomien tuotteet valmistetaan Suomessa, Lohjalla. Tuotteiden raaka-aineet tulevat ympäri maailmaa. Bonne mehujen sisältämä vesi on kirkasta ja puhdasta Lohjanharjun lähdevettä. Lähdevettä ei ole käsitelty muuten, kuin suodatettu ja tehty uv-käsittely. Lähdevettä ei ole kemiallisesti käsitelty, kuten esimerkiksi tehty lipeälisäystä. Bonnen Mustikkamehu joka on varustettu Suomen lipulla ja Joutsenmerkillä on täysin Suomalaista. Bonne Juomien nettisivuilla  on kerrottu tuotekohtaisesti raaka-aineiden alkuperämaat.

Voiko Bonne Sekatäysmehutiivistettä ostaa vähittäiskaupasta?
Tokmanni -myymälöistä löytyy Bonne BonMix Marja-Hedelmätäysmehutiivistettä 0,5l purkissa. Sekatäysmehutiiviste 300 % ja 500% sekä sokeroitu sekamehutiiviste ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita voi ostaa keskusliikkeiden tukuista tukkukortilla. Isommista K-ryhmän K-Citymarketeista voi myös löytää näitä tuotteita.

Mistä kaupasta löytäisin Bonne Ruusunmarjasosetta?
Tuote on saatavissa suurimmista S-marketeista ja Prismoista sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.
Ellei tuotetta löydy omasta kaupastasi, niin voit toivoa tuotetta kauppiaaltasi.