• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Usein kysyttyä

Ovatko Bonne-soseet pastöroituja?
Kyllä, Bonnella soseet pastöroidaan nopeasti korkeassa lämpötilassa  (+95-97 C:ssa 20-30 s ) ja pakataan aseptiseen pakkaukseen.

Voiko Bonne hedelmä- ja marjasoseita antaa vauvalle?
Kyllä voi, monet vanhemmat antavat vauvalle ensimmäisinä maisteluannoksina tai puuron lisukkeena Bonne hedelmäsosetta. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta perheiltä, joiden kiinteitä syömään oppineet vauvat nauttivat soseitamme sellaisenaan tai puuron lisukkeena. Bonne soseita voi mainiosti pakastaa esim. jääpalarasiaan ja sulattaa kerta-annoksina.

Emme voi markkinoida tuotteita lastenruokana, esimerkiksi merkitsemällä pakkaukseen ”alkaen 6 kk” koska teollisesti valmistettu lastenruoka on aina erityiselintarvike, jota säätelevät hyvin tiukat rajoitukset muun muassa vierasainepitoisuuksista. Elintarvikkeiden raskasmetalli– kasvinsuojeluaineiden jäämille on EU:ssa asetettu enimmäismäärät. Bonnen raaka-aineet täyttävät EU lainsäädännön vaatimukset.

Mistä löydän Bonne soseet vähittäiskaupassa?
Hedelmä- ja marjasoseet löytyvät kaupassa tavallisesti hillo- tai hedelmäsäilykkeet -hyllystä. S-ryhmän kauppoista soseemme löytyvät samasta hyllyvälistä kuin hedelmäsäilykkeet.  Juuressoseet saattavat löytyä myös vihannessäilykehyllystä.

Mistä löydän Bonne Mustikkamehun kaupassa?
Bonne Premium Mustikkamehu löytyy kaupassa ns. lämpimästä myytävistä mehuista. Kannattaa kysyä kaupan henkilökunnalta ellei tuotetta löydä. Myös muut Bonnen mehut löydät kauppojen "lämpimästä" mehuhyllystä.

Voiko Bonne-soseita pakastaa?
Bonne marja- ja hedelmäsoseita voi hyvin pakastaa. Niitä voi esim. pakastaa jääpalarasiaan, jos haluaa soseita käyttää pieninä annoksina.

Mikä on Bonne tuotteiden alkuperämaa?
Bonne Juomien tuotteet valmistetaan Suomessa, Lohjalla. Tuotteiden raaka-aineet tulevat ympäri maailmaa. Bonne mehujen sisältämä vesi on kirkasta ja puhdasta Lohjanharjun lähdevettä. Lähdevettä ei ole käsitelty muuten, kuin suodatettu ja tehty uv-käsittely. Lähdevettä ei ole kemiallisesti käsitelty, kuten esimerkiksi tehty lipeälisäystä. Bonnen Mustikkamehu joka on varustettu Suomen lipulla ja Joutsenmerkillä on täysin Suomalaista. Bonne Juomien nettisivuilla  on kerrottu tuotekohtaisesti raaka-aineiden alkuperämaat.

Voiko Bonne Sekatäysmehutiivistettä ostaa vähittäiskaupasta?
Kyllä, hyvinvarustelluista K-Kaupoista löytyy Bonne BonMix Marja-Hedelmätäysmehutiivistettä 0,5l purkissa. Sekatäysmehutiiviste 300 % ja 500% sekä sokeroitu sekamehutiiviste ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita voi ostaa keskusliikkeiden tukuista tukkukortilla. Isommista K-ryhmän K-Citymarketeista voi myös löytää näitä tuotteita.

Mistä kaupasta löytäisin Bonne Ruusunmarjasosetta?
Ruusunmarjasose on ns. ammattilaistuote, jota myydään vain litran pakkauksessa. Sitä ei ole yleisesti saatavilla vähittäiskaupoista. Runsaasti C-vitamiinia sisältävä Bonne Premium Ruusunmarja-päärynäsose 0,5l on yksi uutuussoseitamme ja sose sisältää 47% ruusunmarjaa. Tuotetta löytyy hyvin varusteilluista K-Kaupoista. Ellei tuotetta löydy omasta kaupastasi, niin voit toivoa tuotetta kauppiaaltasi.