Ajankohtaista

Bonne Juomat Oy on ostanut Toripiha Oy:ltä Bär-luomusmoothie liiketoiminnan

Bonne Juomat Oy on ostanut Toripiha Oy:ltä Bär-luomusmoothie liiketoiminnan

Samalla yhtiöt ovat tehneet laajan yhteistyösopimuksen

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA

Mehuja ja soseita kuluttajille ja ammattikeittiöille valmistava Bonne Juomat Oy on ostanut marjankäsittelypalveluja ja korkeapainesäilöttyjä (High Pressure Processing) elintarvikkeita valmistavalta Toripiha Oy:ltä Bär-luomusmoothie liiketoiminnan, mikä siirtyy Bonne Juomille 01.05.2021 alkaen.

Samalla yhtiöt ovat tehneet laajan yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Bonne Juomat Oy myy ja markkinoi Bär-luomusmoothieiden lisäksi myös muita Toripiha Oy:llä valmistuttamiaan korkeapainesäilöttyjä (HPP) juomia ja soseita.

Kaupalla Bonne Juomat Oy täydentää monipuolista marja- ja hedelmäjuomien valikoimaansa, sekä kasvattaa luomun ja kotimaisten raaka-aineiden osuutta tuotannossaan.
- Bonnen tavoitteena on tarjota terveellisiä ja maukkaita tuotteita puhtaista luonnon raaka-aineista, ja Bärin tuotteet tukevat erinomaisesti tätä tavoitetta, toteaa toimitusjohtaja Matti Väänänen Bonne Juomilta.
Toimitusjohtaja Juho Kylmälän mukaan Toripiha keskittyy jatkossa toimimaan sopimusvalmistajana ja yhteistyökumppanina niin HPP-tuotteiden valmistuksessa kuin marjankäsittely- sekä pakastelogistiikkapalveluissa.

LISÄTIETOJA:

Bonne Juomat Oy / toimitusjohtaja Matti Väänänen / puh. 040 0845970
matti.vaananen@bonnejuomat.fi

Toripiha Oy / toimitusjohtaja Juho Kylmälä / puh. 0104252403
juho.kylmala@toripiha.fi 

Bonne Juomat Oy on pieni lohjalainen mehutehdas, joka valmistaa mehuja ja soseita luonnon raaka-aineista. Mehujen ainesosat mietitään niin, että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä. ”Ei lisättyä sokeria” –maininnan takana ei ole makeutusainetta. Meille tärkeitä raaka-aineita ovat marjat, hedelmät ja kasvikset yhdistettynä omaan Lähteenlohkon lähteemme lähdeveteen.

Toripiha Oy on Vesannolla ja Suonenjoella toimiva vuonna 1977 perustettu perheyritys, joka tarjoaa BRC-sertifioituja palveluja marja- ja kasvispohjaisten elintarvikkeiden valmistuksessa sekä pakastelogistiikkapalveluissa sopimuskumppaneille.