Ajankohtaista

Haemme palvelukseemme KEY ACCOUNT MANAGERIA

Haemme palvelukseemme KEY ACCOUNT MANAGERIA

Haemme energistä ja tulosorientoitunutta Key Account Manageria osaksi työyhteisöämme.

Tiesitkö, että Bonne Juomat Oy:n juuret ovat ammattilaiskeittiöissä, ja että yrityksen liikevaihdosta merkittävä osa tulee Food Service liiketoiminnasta, jonka ydintuotteita ovat soseet ja mehut? Yritys on vahvalla kasvupolulla ja vahvistamme myynnin tiimiä Key Account Managerilla, joka haluaa kehittyä ammattilaiseksi Bonnen tuotteissa.  

Tehtävä on uusi ja keskittyy Food Service asiakkuuksiin. Olet luonteva toimija niin julkishallinnon asiakkuuksissa kuin myös kahvila-, ravintola- ja hotelliketjuissa. 

Key Account Managerina laadit oman myyntisuunnitelmasi ja budjetin Bonnen strategisiin tavoitteisiin peilaten, sekä seuraat aktiivisesti näiden tavoitteiden toteutumista. Teet myynnillisten toimenpiteiden suunnittelua ja reagoit markkinan muutoksiin. Tässä kaikessa saat tukea kaupalliselta johtajalta, jolle myös raportoit tehtävässäsi. 

Sinulla on kykyä kehittää ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Aktiivinen ja pitkäjänteinen uusasiakashankita ei ole sinulle vierasta. Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä mittareistasi myynnin ja katteen kehittymisen lisäksi. Tuot lisäarvoa sekä asiakkaillesi että sisäisille sidosryhmille; kouluttamalla asiakkaiden henkilökuntaa Bonnen tuotteisiin ja niiden käyttömahdollisuuksiin, mutta myös osallistumalla aktiivisesti Bonnen omien tuotteiden kehitykseen (ideointi, suunnittelu ja arviointi). Osallistut alan messuille Suomessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä mielellään kokemusta elintarvealalta. Ehdoton etu on muutaman vuoden myynnin kokemus kolmannen sektorin asiakkuuksien ja kaupallisten ketjujen parista. Olet persoona, joka nauttii asiakastapaamisista, kouluttamisesta ja myynnillisistä haasteista. Sinua motivoivat yhteiset onnistumiset ja tavoitteet.  Kykenet tehokkaasti ja järjestelmällisesti edistämään useita asioita samanaikaisesti ja ratkaisuhakuisesti.  

Edellytämme sinulta vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Työpaikka sijaitsee Lohjalla, mutta työskentelemme hybridisti.  

Työ edellyttää matkustusvalmiutta asiakkaiden luona koko Suomessa.  

Bonne Juomat Oy tarjoaa mahdollisuuden olla osa pientä työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Tehtävä on vakituinen ja kehittyy tekijänsä mukaan.  

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 24.10.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17326. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864. Tarja on parhaiten tavoitettavissa 11.10., 17.10. ja 21.10. 

Yrityksestä

Bonne Juomat Oy on perustettu vuonna 1998. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lohja, ja pääasiallinen toimiala elintarviketeollisuuden tuotteet. Yrityksen juuret ovat ammattilaiskeittiöissä ja liikevaihdosta merkittävä osa tulee Food Service liiketoiminnasta, jonka ydin tuotteita ovat soseet ja mehut. Tuotteista 95 % valmistuu Bonnen omalla tehtaalla Lohjalla ja loput sopimusvalmistajilla Suomessa ja Virossa.  Bonne Juomat Oy:n liikevaihto oli 9 miljoonaa euroa 2021 ja se työllisti 22 henkilöä. Liikevaihto nousi 23,6 %. 

Bonne on pieni lohjalainen mehutehdas, joka valmistaa mehuja ja soseita luonnon raaka-aineista. Haluamme näyttää suuntaa koko alalle välittämällä ihmisistä ja valmistamalla ainoastaan mehuja ja soseita, jotka tekevät ihmiset Bonnelliseksi. Bonne on aina miettinyt tuotteidensa ainesosat niin, että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä.

Lisä- ja säilöntäaineet eivät olet tervetulleita tuotteisiimme. Meille tärkeitä raaka-aineita ovat marjat, hedelmät ja kasvikset yhdistettynä omaan Lähteenlohkon lähteemme lähdeveteen.

https://www.instagram.com/bonnejuomatoy 

https://www.facebook.com/bonnejuomat/