• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Uutiset

 

Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

 Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

Bonne Juomat Oy:n valmistama Aqua Finlandia -lähdevesi on käsittelemätöntä ja luonnollista Lohjan Lähteenlohkon lähdevettä, joka on suodattunut Lohjanharjun paksujen hiekka- ja moreenikerrosten läpi. Vesi on pakattu kulmikkaaseen kartonkipakkaukseen, joka on kierrätettävä. Se on pyöreää vesipulloa tiiviimpään pakattava eli luontoystävällisempi kuljettaa kauppoihin Suomessa ja ulkomailla.

Aqua Finlandia -vesi on suunniteltu erityisesti Aasian, Arabimaailman ja kotimaan markkinoille.

”Ulkomailla suomalainen luonto ja luonnonvesi ovat suuressa arvossa. Luontomme on uniikki, puhdas ja kaunis. Mikä olisi sille parempi symboli kuin saimaannorppa?” sanoo Matti Väänänen Bonne Juomilta.

”Vielä kun saimme Erik Bruunin innostumaan saimaannorppa-kuvituksen yhdistämisestä lähdeveteen, suunnitelma oli valmis”, lisää tuotteen ideoinut Teemu Lusua ArkiDesignilta.

Suomalainen luonto kiinnostaa maailmalla

Aqua Finlandia -vesi on suunniteltu erityisesti Aasian ja Arabimaailman ja kotimaan markkinoille.

”Ulkomailla suomalainen luonto ja luonnonvesi on suuressa arvossa. Luontomme on uniikki, puhdas ja kaunis. Mikä olisi sille parempi symboli kuin saimaannorppa? Vielä kun saimme Erik Bruunin innostumaan saimaannorppa-kuvituksen yhdistämisestä lähdeveteen, suunnitelma oli valmis”, taustoittaa tuotteen ideoineet Teemu Lusua ArkiDesignilta ja Matti Väänänen Bonne Juomilta.

Luonto on erityisen lähellä kuvittaja Erik Bruunin sydäntä.

”Suomalainen, puhdas vesi on arvokas asia. Koska olemme sitä niin lähellä, emme ehkä kykene näkemään sen arvoa. Tarvitsemme kuitenkin tahoja ja tällaisia tekoja, jotka puolustavat tätä meidän upeaa luonnonvaraa. Samasta syystä piirsin Saimaannorpan melkein 50 vuotta sitten. Onneksi norppa voi nyt vähän paremmin”, sanoo Norppa-kuvituksen alun perin vuonna 1974 suunnitellut Erik Bruun.

Aqua Finlandia -veden konseptin on ideoinut ja toteuttanut ArkiDesign yhdessä Erik Bruunin ja Bonne Juomien kanssa. Veden valmistaa, pakkaa ja toimittaa lohjalainen Bonne Juomat. Tuotteen hinta on hieman yli euron ja Suomessa sitä myydään kaikissa hyvin varustelluissa Keskon myymälöissä. Tyhjän pakkauksen voi korkkeineen laittaa kartonkikeräykseen.