• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Uutiset

 

Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

Bonne Juomat Oy:n pakkaama Aqua Finlandia -lähdevesi on käsittelemätöntä ja luonnollista Lohjan Lähteenlohkon lähdevettä, joka on suodattunut Lohjanharjun paksujen hiekka- ja moreenikerrosten läpi.

”Suomalainen luonto ja luonnonvesi ovat suuressa arvossa. Luontomme on uniikki, puhdas ja kaunis. Mikä olisi kotimaiselle lähdevedelle parempi symboli kuin saimaannorppa?

Aqua Finlandia Lähdevesi on pakattu kulmikkaaseen, pantittomaan puolen litran uusiutuvasta materiaalista valmistettuun kierrätettävään kartonkipakkaukseen. Kätevä, korkillinen kartonkipakkaus on vesipulloa ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuluttajille niin Suomessa niin kuin tulevissa vientimaissa. Pakkauksen voi tyhjänä helposti rutistaa, ja se on valmistettu pääosin uusiutuvasta materiaalista. Tyhjänä pakkauksen voi toimittaa kartonkikierrätykseen.

Norppavesi valintana on omalla tavallaan ympäristöteko, koska muovin määrä pakkauksessaan on vain noin kymmenesosa perinteiseen muovipulloon verrattuna.

Luonto on erityisen lähellä kuvittaja Erik Bruunin sydäntä.

”Suomalainen, puhdas vesi on arvokas asia. Tarvitsemme kuitenkin tahoja ja tekoja, jotka puolustavat tätä meidän upeaa luonnonvaraa. Samasta syystä piirsin Saimaannorpan melkein 50 vuotta sitten. Onneksi norppa voi nyt vähän paremmin”, sanoo Norppa-kuvituksen 1974 suunnitellut Erik Bruun

Aqua Finlandia -veden konseptin on ideoinut ja toteuttanut ArkiDesign yhdessä Erik Bruunin ja Bonne Juomien kanssa. Lähdeveden pakkaa Lohjalainen Bonne Juomat Oy ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustelluissa S -ja K ryhmän myymälöissä edullisimmillaan euron hintaan.