Ajankohtaista

Etsimme nyt Avainasiakaspäällikköä ja Tuoteasiantuntijaa

Etsimme nyt Avainasiakaspäällikköä ja Tuoteasiantuntijaa

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Avainasiakaspäällikkö Bonne Juomat Oy:lle

Avainasiakaspäällikkönä vastaat Bonne Juomien vähittäiskauppapuolen asiakassuhteista ja strategisista asiakkuuksista. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tuotevalikoiman laajentaminen ja myynnin lisääminen kotimaan markkinoilla. Lyhyesti kiteytettynä: laajenna, kehitä ja johda.

Etsimme Key Account Manageria (KAM) vähittäiskauppapuolelle. Työskentelet läheisesti Food Service KAM ja Teollisuus KAM:n kanssa. Tehtävässä raportoit suoraan Bonne Juomien toimitusjohtajalle.

Olemme Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä-, marja- ja juurestuotteiden valmistaja. Toimintamme alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, smoothieita, välipalajuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä- ja marjasoseita, sekä lähdevesiä.

Avainasiakaspäällikkönä (KAM) vastaat sekä myynnistä että asiakassuhteista vähittäiskauppa-segmentissä. Asiakkaasi ovat vähittäiskauppa-alan yrityksiä. Tehtävään kuuluvat myös myynnin tukitehtävät, myynnin kehittäminen, asiakaskontaktoinnit, tarjoukset, uutuuksien esittelyt ja tarjoukset jne.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä KAM-työskentelystä, mieluiten elintarvike- tai juomateollisuudesta.

Sinulla on hyvät analyyttiset taidot ja hyvät sosiaaliset taidot. Vaikutat ja verkostoidut vahvasti sekä sisäisesti että ulkoisesti, erityisesti vähittäiskaupan asiakas- ja päätöksentekijäverkostoissa. Työskentelet loistavasti vaativissakin neuvottelutilanteissa ja pystyt ohjaamaan asiakkaitasi ammattimaisesti. Et myöskään pelkää ajatusta hintatietoisten asiakkaiden johtamisesta. Sinulla on vahva rooli asiakkuustyön kehittämisestä.

Nautit vaihtelevista maisemista ja maanteistä, koska tämä työ on osittain liikkuvaa.

Lue lisää ja hae 31.8. mennessä: https://barona.fi/tyopaikat/avainasiakaspaallikko-bonne-juomat-oylle/31f96b32b0365a8b9dddd25b5a398240


Tuoteasiantuntija Bonne Juomat Oy:lle

Tuoteasiantuntijana työskentelet ulkoisen laatupäällikön työparina ja raportoit suoraan yrityksen toimitusjohtajalle. Roolissa toimit läheisessä yhteistyössä Bonnen tuotannon ja myynnin sekä erilaisten ulkoisten sidosryhmien, kuten toimittajien ja kumppaneiden kanssa. Tuoteasiantuntijan monipuoliseen työnkuvaasi lukeutuu muun muassa Bonne-tuotteiden tuotereseptiikan hallintaan ja seurantaan sekä tuotekehitystyöhön ja laatuun liittyviä tehtäviä. Osallistut esimerkiksi aistinvaraisiin arviointitilaisuuksiin, laadit ja ylläpidät reseptejä, erilaisia rekistereitä ja järjestelmiä sekä toimit tuotekehitysryhmän puheenjohtajana. Lisäksi pääset osallistumaan myös Bonnen tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä esimerkiksi uusien hankkeiden ideointiin, suunnitteluun ja aktiiviseen eteenpäin viemiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, elintarvikekemian, mikrobiologian ja biotekniikan tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavien tehtävien parissa työskentelystä elintarviketeollisuudessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, aktiivista ja määrätietoista työskentelyotetta sekä rohkeutta tuoda myös uusia ja erilaisia näkökulmia esille. Työtä teet pääsääntöisesti Lohjan toimipisteeltä käsin, mutta tehtävässä on kuitenkin mahdollista työskennellä myös joitakin päiviä sovittaessa etänä.

Lue lisää ja hae 27.8. mennessä: https://atalent.fi/open-position/bonne-juomat-oy-tuoteasiantuntija-196069