Ajankohtaista

China International Import Expo 2023

China International Import Expo 2023

Bonne oli messuilla esillä Suomen osastolla

The 6th China International Import Expo (CIIE) pidettiin Shanghaissa 5.-10.11.2023. Suomella oli messuilla valtakunnallinen osasto esittelemässä suomalaista tarjontaa ja suomalaisyrityksiä ja Bonne oli yksi esillä olleista yrityksistä.

Suomen paviljongin teemana oli "Home of Happiness", joka ilmentää suomalaisten sitoutumista hyvinvoinnin, kestävyyden ja teknologisen kehityksen edistämiseen.

CIIE:n avajaisseremoniaan osallistui noin 1 500 edustajaa 154 maasta, alueelta ja kansainvälisestä organisaatiosta ja Hongqiaon kansainvälisen talousfoorumin foorumeille osallistui noin 8 000 ihmistä, Liu sanoi.

Liun mukaan vuosittaisesta tapahtumasta on tullut tärkeä foorumi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien palveluiden debyyteille. Erikoisalueella järjestettiin yhteensä 49 uusien tuotteiden lanseerauksia ja 42 näytteilleasettajaa on esitellyt uusia tuotteitaan, teknologioitaan ja palvelujaan, joista monet ovat olleet maailmanlaajuisia debyyttejä, aasialaisia debyyttejä tai ensimmäistä kertaa esillä Kiinassa, Liu. sanoi.