BONNE – ARCTIC HAPPY JUICERY

Bonne on pieni lohjalainen yritys, joka valmistaa kasviperäisiä tuotteita luonnon raaka-aineista.

Pyrimme valmistamaan tuotteemme niin, että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä. ”Ei lisättyä sokeria” –maininnan takana ei ole makeutusainetta. Lisäaineita käytämme vain, kun niiden käytölle on selvät perusteet.

Meille tärkeitä raaka-aineita ovat marjat, hedelmät ja kasvikset yhdistettynä lähdeveteen.

Lowest Credit Risk

Yksi vuoden 2023 kasvajista!

Kosher Alliance

 

Vastuullisuus

FSSC 22000

Vastuullisuus on nostettu osaksi toimintaamme ja viestimme aktiivisesti yrityksemme ja sidosryhmiemme vastuullisuusasioista.

Mittaamme kierrätys- ja hyötykäyttöastetta ja lajittelemme jätteemme kierrätettäväksi.

Tutkimme maakaasuun (biokaasuun) siirtymistä energialähteenä. Käyttämämme sähkö on biosähköä.

Pakkausmateriaaleista halutaan muovittomia – avainasemassa pakkausvalmistajat.

Vähennämme tuotantomme hävikkiä ja tarkennamme mittaristoa hävikin seuraamiseen.

 

USEIN KYSYTTYÄ

Ovatko Bonne-soseet pastöroituja?
Kyllä, Bonnella soseet pastöroidaan nopeasti korkeassa lämpötilassa  (+95-97 C:ssa 20-30 s ) ja pakataan aseptiseen pakkaukseen.

Voiko Bonne hedelmä- ja marjasoseita antaa vauvalle?
Valmistamamme Moomin välipalasoseet täyttävät kaikki elintarvikelainsäädännön asettamat kriteerit lastenruoille ja niitä voi vapaasti antaa vauvoille 8 kk iästä alkaen. Muita tuotteitamme emme voi markkinoida lastenruokana,koska teollisesti valmistettu lastenruoka on aina erityiselintarvike, jota säätelevät hyvin tiukat rajoitukset. Kaikki tuotteemme kuitenkin täyttävät EU lainsäädännön vaatimukset koskien elintarvikkeiden raskasmetalli– kasvinsuojeluaineiden jäämien enimmäismääriä.Hedelmä- ja marjasoseemme sisältävät pelkästään hedelmää ja marjaa ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Mistä löydän Bonne soseet vähittäiskaupassa?
Hedelmä- ja marjasoseet löytyvät kaupassa tavallisesti hillo- tai hedelmäsäilykkeet -hyllystä. S-ryhmän kauppoista soseemme löytyvät samasta hyllyvälistä kuin hedelmäsäilykkeet.  Juuressoseet saattavat löytyä myös vihannessäilykehyllystä.

Mistä löydän Bonne Mustikkamehun kaupassa?
Bonne Mustikkamehu löytyy kaupassa ns. lämpimästä myytävistä mehuista. Kannattaa kysyä kaupan henkilökunnalta ellei tuotetta löydä. Myös muut Bonnen mehut löydät kauppojen "lämpimästä" mehuhyllystä.

Voiko Bonne-soseita pakastaa?
Bonne marja- ja hedelmäsoseita voi hyvin pakastaa. Niitä voi esim. pakastaa jääpalarasiaan, jos haluaa soseita käyttää pieninä annoksina.

Mikä on Bonne tuotteiden alkuperämaa?
Bonne Juomien tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti Suomessa, Lohjalla. Poikkeuksena 200 ja 250 ml tuotteet, jotka pakataan Virossa ja 80 ja 250 ml Bonne Bär sekä B-smoothie -tuotteet, jotka pakataan Suonenjoella. Tuotteiden raaka-aineet tulevat ympäri maailmaa. Bonne Juomien nettisivuilla on kerrottu tuotekohtaisesti raaka-aineiden alkuperämaat ja tuotepakkauksista löytyy tuotteiden valmistusmaa. 

Voiko Bonne Sekatäysmehutiivistettä ostaa vähittäiskaupasta?
Sekatäysmehutiiviste 300 % ja 500% sekä sokeroitu sekamehutiiviste ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita voi ostaa keskusliikkeiden tukuista tukkukortilla. Isommista K-ryhmän K-Citymarketeista voi myös löytää näitä tuotteita.

Mistä kaupasta löytäisin Bonne Ruusunmarjasosetta?
Tuote on saatavissa suurimmista S-marketeista ja Prismoista sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.
Ellei tuotetta löydy omasta kaupastasi, niin voit toivoa tuotetta kauppiaaltasi.